Popular Post
Recent Post

Friday, April 25, 2008

Publiken - på gott och ont


Vid Stockholmsderbyt AIK-DIF på torsdagskvällen var det nog många som undrade hur det skulle gå med ev. oroligheter bland publiken efter de senaste veckornas skriverier.
I stort gick det til slut väldigt bra - med undantag för de oroligheter som uppstod vid södra läktaren efter matchen - ett enda blidstyre som inte kunde låta bli den bengaliska facklan. Hur den kommit in och varför inte någon av de som stod runt omkring kunde hindra detta är en obevarad fråga ?
Det kan ju inte vara några problem för de runt omkring facklan att till DIF:s kansli komma in med såna uppgifter om den skyldige att de utan problem kan vidta de åtgärder - krav på ev. böter eller utestängning från matcher - som de finner lämpliga.



Det är också mycket roligt att kunna konstatera att det inte fanns något att klaga på när det gäller Norra läktaren - med eller utan nät - AIK-supportrarna skötte sig under hela matchen och utkämpade sitt slag med sång och ramsor som stod sig väl mot DIF-sidans taktfasta hoppande.
I övrigt fanns bland publiken en del intressanta - på var sin sida av arenan - på östra var kungahuset representerat av prinsessorna Victoria och Madeleine (med resp.) och riksdagen av Mona Sahlin.





På västra fanns bl a fotbollslegenden Kurre Hamrin med sonen Piero (som är i Sverige för fortsatt lansering av sitt vin Hamrin 07) och även sångaren Magnus Uggla fanns på plats för att se matchen.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...